Üdv a Vadásznak!

A VadászLicit.Hu egy egyedülálló kereskedelmi étékesítési felület, ahol DÍJMENTES lehetőséget biztosítunk a vadászat, lövészet iránt érdeklődőknek, hogy hobbijukhoz, munkájukhoz szükséges felszereléseket és eszközöket, kellékeket beszerezzék, megunt, használt vagy akár új termékeiket eladásra kínálják, szolgáltatásaikat népszerűsítsék.

Lehetőséget biztosítunk KERESKEDŐK részére is, általuk gyártott, forgalmazott termékeik ONLINE értékesítésére legyenek azok újak vagy használt, bizományos termékek.

VADASZLICIT.HU a megoldás, legyen szó LICIT/ÁRVERÉS alapú vagy hagyományos FIX ÁRAS  – saját webshop a VadászLicit.Hu oldalán belül – kereskedői értékesítésről, vagy klasszikus APRÓHIRDETÉSről. Mottónknak megfelelve – VadászLicit.Hu – Adás-Vétel a Legjobb Áron! – DÍJMENTES, kényelmes, gyors és biztonságos, egyszerűen használható on-line felület kiváló lehetőséget kínál akár ELAD vagy VÁSÁROL.

A VADASZLICIT.HU oldalon vadászati témájú friss HÍREK, CIKKEK és további hasznos tartalmak is elérhetők. Vadászszerencsében gazdag, élvezetes vásárlást és értékesítést kíván,

Vadászbaráti Üdvözlettel:  a VadászLicit.Hu Csapata

           
hirdetés
hirdetés
           
hirdetés
hirdetés
           
hirdetés
hirdetés
           
hirdetés
hirdetés

Főmenü