A vadaszlicit.hu weboldal használatának tesztelése

Üdv a Vadásznak!

Az elmúlt covidos időszak hosszú és henéz volt mindenki számára. Mi ezt arra használtuk, hogy egy Magyarországon teljesen új dolgot hoztunk létre. Létrehoztuk az egyedülálló VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portált, ahol DÍJMENTES lehetőséget biztosítunk a vadászoknak, lövészet szerelmeseinek, illetve ezen szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékeket forgalmazó kereskedőknek és érdeklődőknek, hogy hobbijuk- vagy munkájukhoz szükséges felszereléseket és eszközöket, kellékeket értékesítsék, beszerezzék, megunt, használt vagy akár új termékeiket eladásra kínálják, szolgáltatásaikat népszerűsítsék.

Bővebb információ a VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portálról az alábbi linkre kattintva olvasható.

https://vadaszlicit.hu/ertekesites-a-vadaszlicit-hu-kereskedelmi-es-ertekesitesi-portalon/

Az alábbiakban segítségedet szeretném kérni pár perc erejéig. Arra kérlek, keresd fel oldalunkat, és írd meg funkcionálisan mennyire találod használhatónak, esztétikusnak, szerinted min változtassunk, hogy még jobb lehessen.

A teszteléss során szerzett tapasztalataidat egy kérdőíven tudod rögzíteni melyet az alábbi link alatt találsz. Hálásak vagyunk amennyiben megosztod tapasztalataidat.

https://forms.gle/wZCQbrQdgwFfcqqNA

Ha valahol elakadnál, kattints a minden oldal jobb alsó sarkában jelen lévő SEGÍTSÉG gombra, mely egy leggyakoribb kérdéseket összefoglaló oldalra visz ahol szöveges éss videó formátumbana is megtalálod a választ a problémádra. Ezt az oldalt a bérkező javaslatok alapján folyamatosan bővítjük, tökéletesítjük.

https://vadaszlicit.hu/vadaszlicit-hu-sugo/

Ha itt nem találnál választ kérdésedre írj nekünk az info@vadaszlicit.hu email címre.

A VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portálon több – pontosan kettő – DÍJMENTES lehetőség közül választhatsz.

VÁSÁRLÓ PROFIL

KERESKEDŐ PROFIL

1.) VÁSÁRLÓ PROFIL – Nézelődsz az oldalon, vásárolsz, licitálsz az oldalon található árveréseken/liciteken és apróhirdetést adsz fel. APRÓHIRDETÉS feladás DÍJMENTESEN, KORLÁTLANUL!

2.)  KERESKEDŐ PROFIL – Amennyiben egyéni vállalkozó, kereskedő, fegyverbolt tulaj, vadásztársaság vagy, SAJÁT WEBSHOP-ot indíthatsz szintén DÍJMENTESEN a VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Hirdetési Portálon. Emellett APRÓHIRDETÉST adhatsz fel és LICITET/ÁRVERÉST INDÍTHATSZ, DÍJMENTESEN KORLÁTLANUL!

Akár VÁSÁRLÓ PROFIL-lal akár KERESKEDŐ PROFIL-lal rendelkezel, lehetőséged van tesztelni az oldalt, hogy minél jobban megismerhesd a funkciókat és azok használatát.

Segítség képpen mellékelem pár TESZT TERMÉK linkjét, melyekkel bátran tesztelheted az oldalt fenti profiloknak meegfelelően.

Az alábbiakban VÁSÁRLÓ PROFIL-lal, webshop rendszerben értékesített normál termékek láthatók, melyet webshopban tudsz megvásárolni – ezeket kosárba tudod tenni és meg tudod vásárolni, fizetni nem kell érte de a terméket sem kapod meg ;o) – ez rendszer tesztelési célokat szolgáló tranzakció. A webshopos termékeket tehát itt találod:

https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-1/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-2/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-3/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-4/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-5/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-6/
https://vadaszlicit.hu/termek/egyszeru-probatermek-7/

Az APRÓHIRDETÉSEKET itt böngészheted (nem csak teszt, a legtöbbjük ténylegesen megvásárolható termék !!!) Aamennyiben csak a TESZT APRÓHIRDETÉSEKre vagy kíváncsi, írd be az oldal felső résszében található keresőmezőbe hogy apróhirdetés.

https://vadaszlicit.hu/termekkategoria/aprohirdetes/

Nézd meg őket, ha van javaslatod, mit jelenítsünk meg még a termék oldalon, szívesen várjuk. Adj fel te is TESZT APRÓHIRDETÉST ide kattintva (ezt egy egyszerűsített regisztráció után tudod megtenni, mely mindössze 3 lépés, email, jelszó megadás, email érvényesítése)

https://vadaszlicit.hu/dashboard/vadaszlicit-hu-aprohirdetes-feladas/

Nézd meg a LICIT/ÁRVERÉS alatti TESZT TERMÉKkeket az alábbi linkeken. Ezekre nyugodtan licitálhatsz, nem kell kifizetni a termékeket még akkor sem ha te nyered meg a licitet.

https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-1/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-2/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-3/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-4/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-5/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-6/
https://vadaszlicit.hu/termek/licit-arveres-probatermek-7/

Az oldalon lévő többi termék valós licit, valós termékekkel, ha megtetszik valamelyik licitálj rá bátran. Ezeket a LICIT/ÁRVERÉS alaatti termékeket az alábbi linken találod. Ha te nyered meg a licitet, fizetést követően tied a termék. :o)

https://vadaszlicit.hu/termekkategoria/licit_arveres/

Amennyiben webshopot vagy licitet/árverést szeretnél indítani KERESKEDŐI PROFIL-ra van szükséged, most ezt is letesztelheted. KERESKEDŐI PROFIL regisztráció TESZT ÜZEMMÓDban az alábbi linken érhető el

https://vadaszlicit.hu/fiokom/

Itt kattints a Regisztráció fülre és ott válaszd a KERESKEDŐ/ELADÓ vagyok lehetőséget. Ha már regisztráltál az oldalon, akkor a felhasználói fiókodba belépve, kerskedői regisztrációra válathatsz az ott lévő gombra kattintva.

Ha regisztráltál, 24 órán belül jóváhagyjuk a regisztrációdat és már fel is töltheted első terméked a saját webshopodba vagy elindíthatod saját licited/árverésedet.

Javaslataid is szívesen fogadjuk, segítsd munkánkat, hogy jobbak lehessünk! Az értékelésben az alábbi kérdőívet – https://forms.gle/wZCQbrQdgwFfcqqNA – tudod használni vavgy írj nekünk az info@vadaszlicit.hu email címre.

KÖSZÖNJÜK!

Bízom benne, hogy hamarosan Te is regisztrált tagja leszel rohamosan gyarapodó vadász- és lövészközösségünknek.

Kérdés, kérés, probléma esetén keress minket az info@vadaszlicit.hu emailen keresztül. Köszönjük.

Vadászbaráti Üdvözlettel,

Halász Endre és Dobos András
A VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portál Csapata

– hirdetés – 

Ez is érdekelheti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Főmenü