Üdv a Vadásznak!

 

A VadászLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portál egy egyedülálló kereskedelmi étékesítési felület, ahol DÍJMENTES lehetőséget biztosítunk a vadászat, lövészet, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó termékeket forgalmazó kereskedőknek, érdeklődőknek, hogy hobbijuk- vagy munkájukhoz szükséges felszereléseket és eszközöket, kellékeket értékesítsék, beszerezzék, megunt, használt vagy akár új termékeiket eladásra kínálják, szolgáltatásaikat népszerűsítsék.

 

Kinek?

  • KERESKEDŐK

kis- és nagykereskedők, vadászboltok, gyártók – részére SAJÁT WEBSHOP az általuk gyártott, forgalmazott termékeik ONLINE értékesítéséhez, új, használt vagy bizományos termékek esetében. Forgalomnövelés online megjelenés és értékesítés által.

  • MAGÁNSZEMÉLYEK

részére, ahol a VÁSÁRLÁS mellett a DÍJMENTES ELADÁS is lehetséges, ÁRVERÉS/LICIT vagy APRÓHIRDETÉS lehetőség közül választva. Új, modern, bővített funkcionalitású online felület vásárláshoz, vagy eladáshoz.

  • SZOLGÁLTATÓK

vadásztársaságok, lőterek, fegyver- és vadászati felszerelés javítók részére, ahol SZOLGÁLTATÁST hirdethet vagy közvetlenül értékesíthet. Értékesítse szolgáltatását a legmagasabb piaci áron, online.

Mire használhatja?

ÚJ vagy HASZNÁLT termékek, SZOLGÁLTATÁS értékesítése, a legkedvezőbb értékesítési módot választása a LEGJOBB ÁR elérése érdekében, akár VESZ akár ELAD

Információ közvetítése szakmai érdeklődésű kör részére, továbbá HIRDETÉSI FELÜLET mely hajszálpontos célközönség elérést biztosít.

Miért előnyös?

DÍJMENTES, kényelmes, gyors és biztonságos, egyszerűen használható on-line felület kiváló lehetőséget kínál akár ELAD vagy VÁSÁROL

Szakmai érdeklődőknek létrehozott téma specifikus felület, hirdethetőségi korlátozások nélkül.

A széles és a legdinamikusabban növekvő szakmai kör biztosította információk. VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portál portálon rendszeresen frissülő, online elérhető szakmai hírek, cikkek, tájékoztatók, friss információk, értékesítési és közösségi felület vadászat, lövészet témakörében.

VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portál a megoldás, legyen szó LICIT/ÁRVERÉS alapú vagy hagyományos FIX ÁRAS  kereskedői értékesítésről, vagy klasszikus APRÓHIRDETÉSről.

Mottónknak megfelelve – VadaszLicit.Hu – Adás-Vétel a Legjobb Áron!

Bízunk benne, hogy Ön is hamarosan regisztrált tagja lesz a rohamosan gyarapodó vadász- és lövészközösségünknek. 

DÍJMENTES REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA 

Vadászbaráti Üdvözlettel,

Halász Endre  és Dobos András

A VadaszLicit.Hu – Kereskedelmi és Értékesítési Portál Csapata

Share on facebook
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Főmenü