Hirdetési Ajánlat Együttműködő Partnereknek

Az alábbi oldalon szeretnénk felhívni a leendő együttműködő partnereink figyelmék egy egyedülálló lehetőségre. A VadaszLicit.Hu – Hirdetési és Kereskedelmi Portál a hazai vadászati és sportlövészet közélet meghatározó médiaszereplőjévé kíván válni a 2023-as év végére.

Ehhez kitartó és áldozatos munkára van szükség, hogy látogatóinknak minden körülmények között a legjobbat nyújthassuk. Hisszük, hogy ezt a hazai vállalkozásokkal és szervezetekkel és nem utolsó sorban a szakmaiságukkal kiemelkedő magánszemélyekkel karöltve és egymást erősítve tudjuk megtenni.

Lehetőséget kínálunk minden olyan kárpátmedencei szakmabeli vállalkozásnak, szervezetnek és magánszemélynek, hogy oldalunkon hirdetésével, ajánlatával, szakmai anyagával DÍJMENTESEN MEGJELENHESSEN! Megjelenésükkel lehetőségük nyílik, hogy igen széles szakmai érdeklődői körnek kommunikálhassanak.

Tesszük ezt azért mert hisszük , hogy közös ügyünkben vállvetve könnyebben és hamarabb érünk célt mint magányos harcosként. Cserébe egy jelképes dolgot kérünk, együttműködésünket jelezve és erősítve, megjelenhessünk a nálunk szereplő vállalkozás, szervezet vagy magánszemély weboldalán.

Bízunk benne, hogy Partneri Együttműködési Ajánlatunk elnyerte tetszését és hamarosan csapatunkban üdvözölhetjük. Regisztráljon a VadászLicit Kereskedelmi és Hirdetési Portálon IDE KATTINTVA, a Regisztráció lehetőséget választva, majd jelezze szándékát az alábbi email címen – iroda@vadaszlicit.hu  Megkeresésére a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.

Jelentkezését várva, Maradunk Vadászbaráti Üdvözlettel:

a VadaszLicit.Hu Csapata

Videós segítség a Regisztrációhoz

Főmenü