Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021 - onewithnature2021.orgMagyarország kormánya 2016-ban határozott úgy, hogy támogatja a Vadászati és Természeti Világkiállítás hazai megrendezését. 2016 februárjában – a Fegyver, Horgászat és Vadászat szakkiállításon – jelentette be dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, hogy Magyarország 2021-ben sokszínű programsorozattal támogatva megrendezi a Vadászati és Természeti Világkiállítást.

Magyarország kormánya 2016-ban határozott úgy, hogy támogatja a Vadászati és Természeti Világkiállítás hazai megrendezését. 2016 februárjában – a Fegyver, Horgászat és Vadászat szakkiállításon – jelentette be dr. Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, hogy Magyarország 2021-ben sokszínű programsorozattal támogatva megrendezi a Vadászati és Természeti Világkiállítást.

A programsorozat mottója: Egy a természettel (One With Nature) azt jelképezi, hogy az emberiség örökké a természet része marad; sorsa a globális élővilág jövőjétől függ, ezért azt védeni kell, és fenntartani megújulási képességét.

Forrás: onewithnature2021.org

 

Főmenü